Snel een goede vertaling nodig? Bel 010-8200238
Grote daden, kleine prijzen...

De kaboutertjes regelen het voor u

Snel een vertaalbureau nodig?
Heeft u snel een perfecte vertaling nodig? Heeft u documenten die op een duidelijke en heldere manier vertaald moeten worden en wilt u daar niet teveel voor betalen? Dan moet u bij het vertaalbureau van de vertaalkabouters zijn! De vertaalkabouters van dit vertaalbureau verzorgen al uw vertaalwerk, beheersen samen alle Europese talen en hebben een passie voor alles wat met taal te maken heeft. En heeft u een krappe deadline? Ook dan (of zullen we zeggen: juist dan?) lossen de kaboutertjes het voor u op zonder dat u er omkijken naar heeft!

Krijgt u een punthoofd van vertalingen?
Wij zeker niet, hooguit een puntmuts. Het verzorgen van een goede vertaling is een vak op zich. Ons vak! Het vertaalbureau van de Vertaalkabouters levert duidelijke en prettig leesbare vertalingen, waarbij we altijd rekening houden met uw doelgroep.

 

Een vertaalbureau dat op de kleintjes let?
Moet u een beetje op de kleintjes letten? Dan zijn wij het vertaalbureau voor u! Oké, we zijn niet het allergoedkoopste bureau, maar we leveren grote daden voor kleine prijzen. We werken nauwkeurig, hebben oog voor detail en lezen uw teksten meerdere malen voordat u het van ons terug krijgt.

Wilt u meer weten over ons werk of wilt u een prijsopgave van ons hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vertaalbureau voor een offerte. U kunt ons bereiken op info@vertaalkabouters.nl of bellen naar 010-8200238.

Hi ho, hi ho, vertalen doen we zo!

  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Italiaans
  • Pools